Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи на недавньому масштабному концерті в Одесі. Так, артистка продемонструвала неймовірну розтяжку під час грайливих танців, примірявши довгу білу напівпрозору накидку, а також боді тілесного кольору, балансуючи на стільці.

"Одеса, ви - ❤️", - поділилася радістю Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Так от, що значить "повкрутити королевою"❤️", "Тіна - дві різні людини. На голосі і на концертах. На голосі стримується, а тут", "Я не Одеса, але сподіваюся, що теж ❤️", "Тіна,чудова😍♥️", "Боже які ноги🤤🤤😻", "Кайфова😻", "ШИКАРНА! 😍😍😍😍😍😍🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯", "Яка ж ви неймовірна 😍", "Боже, краса неземна 😍", "Неймовірна❤️❤️❤️", "Тіна просто шикарна😍🔥", "дуже !!!!!😍😍😍😍😍😍😍🥴🥴🥴", "Бомбааааа😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Це.не.тіна".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.