Популярна українська співачка та тренер вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль і її колега Дан Балан не дають спокою українцям. Їх підозрюють у стосунках з різних сторін.

Який характер носять відносини між Тіною Кароль і Даном Баланом - один з найбільш популярних в українському шоу-бізнесі питань, відповідь на який цікавить мільйони шанувальників виконавців. При цьому і Тіна Кароль, і Дан Балан майстерно тримають інтригу, підливаючи масла у вогонь. Висловитися з цього питання також вирішив керівник Big entertainment shows "1+1" Володимир Завадюк, який в тому числі відповідає за організацію шоу "Голос країни".

Завадюк зізнався, що його instagram-директ буквально "підриває" питання - чи вірить він в любов між Тіною і Даном. І задають його Володимиру кожен день!

Кароль і Балан, фото Інстаграм
Кароль і Балан, фото Інстаграм

Нарешті, Завадюк вирішив прокоментувати цю тему. За його словами, між Баланом і Кароль може бути хімія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Я вірю в хімію між Даном і Тіною і її складно приховати. І Дано не раз говорив ще до початку шоу, до початку 9-го сезону, що він є одним з фанатів Тіни, він знає всі її пісні і переглянув всі її кліпи", - розповів Завадюк. Відповідне відео було також опубліковано на youtube-каналі Glam Wish.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі виклали відео поцілунку Дана Балана та Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила розкішні груди та струнке тіло.

Також "Знай.ua" писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.