Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантними знімками з чоловіком, з яким святкує 6 річницю відносин.

На новому знімку Кім зображена з Каньє Вестом, він сидить за обіднім столом, а вона прилаштувалася ззаду і ледь не осідлала його. Кардашьян на одному знімку ніжно цілує чоловіка в щоку, а на другому, обіймаючи його, дивиться в камеру. На ній світле атласну сукню, волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. Схоже, ці архівні знімки, адже в підписи до них говорить про шести роках відносин з Вестом. "6 років; назавжди йдемо. До кінця", - написала вона. Шанувальники в захваті від нової публікації моделі, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.