Днями відомий український телеведучий Володимир Остапчук публічно представив свою нову кохану Христину Горняк. Як відомо, шоумен не так давно розлучився з дружиною Оленою, сім'я виховувала двох дітей. А тепер в ефірі програми "Світське життя" показав нову пасію, пара повідомила, що якраз з'їхалася і почала жити разом. Христина – не публічна, вона нотаріус, а її хобі – танці. Закохані довгий час не наважувалися на публічність, але все-таки зробили це.

Після виходу сюжету про них, і Володимир і Христина опублікували кожен у своєму Instagram миле фото з Парижа, на якому виглядають по-справжньому щасливими. А у підписі до світлини дівчина розповіла про свою любов до Вови. "Коли я прочитала фразу: «Любов — це друге народження»! Зараз я її повноцінно відчуваю, адже після зустрічі з Тобою у мене нове життя! Ти – моя турбота, моя опора, мій промінчик сонця! Ти – відповідальний і цілеспрямований! Ти – найкращий чоловік, друг, тато, син і приклад для багатьох!", - написала Горняк. Її фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати фото, бажаючи парі щастя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.