Відому українську виконавицю і скрипальку Асію Ахат терміново госпіталізували. Про це вона розповіла шанувальникам в Instagram в середу, 27 травня.

Ахат зізналась, як декілька днів тому її екстрено госпіталізували до клініки із болем у животі. Співачка опублікувала кілька знімків просто з лікарняного ліжка і розповіла шанувальникам, що їй видалили апендицит.

"Appendicitis, by! Ось тепер у мене немає нічого зайвого! Як зазвичай буває в таких випадках, все сталося швидко, боляче, зненацька. Слава Богу, мені пощастило, все склалося - я була вдома, в Києві, зі мною моя улюблена сім'я, чудова подружка Танюшка, наш мегамультиврач, організували мене і доставили в клініку", - написала зірка в Instagram.

Ахат розповіла фанатам, що була прооперована, для цього вночі спеціально викликали хірурга.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Вночі терміново викликали хірурга для цієї операції (лапароскопія). Дякую всім лікарям і медсестрам за вашу працю! Низький уклін всім медикам за вашу складну роботу! Це не жарти", - написала виконавиця.

Зірка висловила слова щирої подаки медикам на професійність і порадила фанам не терпіти біль, а негайно звертатись до лікарів, раптом щось.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Водонаєва розкрила причину розлучень Лорак і Гагаріної - "Інфантильні чоловіки".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.