Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка приготувала з українцями в прямому ефірі жирненькі і соковиті чебуреки, ідеальний рецепт яких, за словами красуні, шукала довгі роки.

Чебуреки сама співачка робить з баранини і сиру, однак для начинки можна використовувати також свинину і телятину. Секрет соковитої страви виявився досить простим - артистка додає багато цибулі (майже стільки ж, скільки фаршу) і обожнює приправляти чебуреки кінзою, проте це необов'язково. Тісто ж повинно бути дуже тоненьким.

Охрінітельні чебуреки!))) поділилася емоціями Полякова

Фолловери не пройшли повз: "Боже Оля, ти вогонь 👍, дивлюся із задоволенням твої відоси.", "Рецепти всі бомбічні як же вашому Вадику пощастило з вами 😍🙏❤️ спостерігаю за вашою родиною тут і в захваті нікого не слухаємо і йдемо далі 😍😍😃ви унікальна і гарна дівчина мовчу про талант", "Молодець Оля чудова господиня і співачка браво!!!", "Ну я ж тільки на дієту зібрався сідати, і тут така смакота аж слинки течуть 🤤🤤🤤🔥🔥 дієта відкладається на після чебуреків) 🤣🤣 Спасибі за рецепт ❤".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.