Відомий співак і ведучий шоу “Орел і Решка” Коля Серга став гостем свіжого випуску шоу “Ніч в барі”, разом з Аліною Гросу і Микитою Ломакиным. Коля вразив громадськість величезною кількістю кумедних треш-історій зі свого життя. Однак самою епічною з них була історія про те, як Серга в перший і останній раз в житті напився.
Це сталося в Морбее, напередодні весілля друга. Серга згадує, що в перший день після приїзду був парубочий вечір, на якому він у два заходи випив 7 шотів з текілою. Наступний епізод, який він згадав – як він прокинувся вранці з дикого похмілля, а з його ліжку вийшла дівчина. Серга, який не пам'ятав взагалі нічого, дивом відшукав ту дівчину, і вона просвітила його у всі подробиці епічно вечора.


Дівчина розповіла, що спочатку Серга почав стягувати зі сцени виступала там гурт KAZAKY з криками “На весіллі натуралів немає місця геям”. Потім він вкрав з кухні кілька пляшок шампанського і спробував зробити сабраж (цікаво, що кілька разів це навіть вийшло). В готелі Серга спробував поплавати в басейні на плетеному стільці (який, зрозуміло, на воді не тримався). З тих пір Коля відноситься до випивки більш обережно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, репер Серьога забрав своїх дітей у колишньої дружини Поліни Ололо і відмовився їх повернути.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, репер Серьога вшанував пам'ять загиблих пасажирів МАУ зворушливим віршем.