У Насті Каменських мільйони шанувальників. Публіку цікавить особисте життя поп-зірки. Давайте заглянемо за лаштунки та дізнаємося: яким було її дитинство і творчий шлях становлення? Читайте, як зірка схудла, які скандали навколо Насті й Потапа розбурхували громадськість.

Біографія

Дата народження: 4 травня 1987 року.

Знак Зодіаку: Телець. За східним гороскопом: рік Вогняного Кролика.

Національність: українка.

Віросповідання: православна.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вік: 33 роки.

Параметри: щодо того, який зріст і вага співачки, у відкритих джерелах зустрічається різна інформація. Як пишуть одні веб-ресурси, її вага - 53 кг. За даними інших, - 67 кг. 24smi.org зазначає, що її вага - 60 кг. Зріст - 173 см, за іншими даними - 174 і 175 см.

Настя Каменських завжди у тренді сучасних тенденцій. Вона задає ритм багатьом, підриває танцполи. Пара Каменських/Потап має божевільну енергетику. Гастролюючи різними країнами, їм вдалося підкорити публіку й досягти успіху.

Із приводу стосунків пари у ЗМІ було багато найрізноманітнішої інформації. Одні писали про те, що між ними є стосунки. Шанувальники були впевнені, що ці дві творчі епатажні особистості - пара. І навіть шукали докази щодо цього на фотознімках у соцмережах Інстаграм та Фейссбук.

Як тільки фанати дізналися, що Олексій Потапенко розлучився із дружиною та їх відносини розпалися, вони очікували, що співак миттєво оголосить про одруження на Насті. Однак цього не сталося, хоча обидва представляли увазі громадськості знімки, де разом не тільки на сцені, а й на дозвіллі.

У соцмережах було дуже багато коментарів із цього приводу. Деякі шанувальники пропонували парі швидше одружитися. Втім, вони не поспішали розвивати події. Деякі ЗМІ, публікуючи фотознімки їхнього весілля, відзначали: «... у багатьох, звичайно, були сумніви, чи не піар усе це?»

У інтерв'ю журналістам «ЖВЛ» Олексій Потапенко сказав, що у минулому, коли вони тільки починали співпрацювати, обидва неприязно ставилися один до одного. Обидва постійно перебували у тісному контакті із огляду на сценічну діяльність. А згодом між ними зародилися стосунки.

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

Як виявилося, це дійсно почуття й любов, а не чергова піар-акція. Пара досі разом щаслива. Сьогодні шанувальники співачки впевнені, що Настя Каменських - найвродливіша співачка.

Читайте докладніше про особисте життя артистки, про її продюсерську та телевізійну кар'єру. Дізнайтеся, як їй вдалося схуднути, стати ще кращою та про епатажну витівку, що взірвала мережу.

Сім'я, особисте життя

Настя Каменських народилася у місті Києві (Україна). Однак не можна сказати, що її дитинство та юність пройшли тільки тут, у рідному місті. Спочатку їй довелося поєднувати навчання із поїздками за кордон.

Батьки: тато - Олексій Йосипович Жмур, мати - Лідія Петрівна Каменських. Часом співачку називають Каменська або відміняють прізвище неправильно: Кам'янської. Інші кажуть, що її сценічна прізвище Каменських несправжнє. Однак це дійсно прізвище співачки по матері.

Батьки дуже хотіли, щоб Настя вивчила іноземні мови. І навіть використовували методи життя природного занурення у середу європейських країн. Мати й батько спочатку разом не жили, приховуючи стосунки. Адже для тата Насті Олексія Жмура це був його другий шлюб.

Лідія Петрівна народила доньку, коли Олексію Йосиповичу було 48 років. У Національному академхорі ім. Верьовки усі знали, що у пари роман. Олексій Йосипович у минулому - капітан збірної волейбольної команди «Динамо». Згодом він став концертним директором цього хору, де співала Лідія Петрівна.

Їх весілля відбулося лише через 3 роки після народження дочки. Дитячі спогади Насті свідчать про те, що вона із малих років любила музику. Музичні батьки відвели дочку до музичної школи, коли їй було 6 років. Вона почала освоювати фортепіано зовсім маленькою. Закінчила у 14 років.

Одночасно їздила за кордон. Щоправда, уперше відправилася за кордон, коли їй було лише 5 років. Тоді батьки відправили дочку до Франції. Незабаром Настя повернулася, тому що їй не сподобалося. А із 7 років вона протягом кількох років жила по кілька місяців у Італії, добре засвоївши італійську.

Коли поверталася до України, навчалася у столичній гімназії, відвідувала не тільки музичну школу, але й теніс, балет, усілякі гуртки. Однією зі складових свого успіху співачка вважає залізну дисципліну, до якої її привчили із дитинства.

Сімейний стан: одружена. Чоловік: справжнє ім'я - Олексій Потапенко, сценічний псевдонім - Потап.

Пісні, відеокліпи, альбоми пари до душі багатьом. «Не пара», «Всё пучком», «Не люби мне мозги», «Чумачечая весна», «Какая разница?», «Почему?», «Если вдруг», «Может быть тогда любовь забудется», «Не хватило воздуха», «Не могу я без тебя», «Уходи», «Ты ушла», «Улелето», «Сандаль» і багато інших нових пісень (дискографія досить широка) стають хітами.

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

У співачки були шанувальники, наречені, проте стосунки між Настею та Потапом ставали дедалі ближчими. Згодом пара повністю розчиняється один у одному. Вони одружені вже рік - весілля відбулося 23.05.2019 р.

Щоправда, раніше пара офіційно розписалася. Ця подія мала місце 18.10.2018 р., уже за 2 роки після того, як подружжя Потапенків розійшлися. Утім, коли відбулося весілля Потапа і Насті, колишня дружина репера була присутня на ній разом із новим бойфрендом.

А у інтернет-ресурсах з'явився скандальний фотознімок, на якому екс-дружина репера Ірина Горова цілується із Євгеном Артюховим. Фотографія була зроблена на тлі весільної атрибутики молодят Насті й Потапа.

Деякі ЗМІ писали, що Настя вагітна. Їй неодноразово це приписували. Однак сама співачка сказала, що така інформація досить часто з'являлася. Крім цього, вона поправилася. І сама, не соромлячись, казала, що погладшала. Про це пишуть відкриті джерела.

Інші ЗМІ повідомляють про те, що завдяки її розкішним формам артистці вдалося завоювати багатомільйонну армію шанувальників. Утім, самій зіркці, напевно, хотілося схуднути, тому що сьогодні ми можемо споглядати струнку співачку. Читайте далі докладніше про те, як їй вдалося схуднути.

Освіта

Після гімназії вона навчалася в Україно-американському гуманітарному інституті. Усі лекції у «Вісконсінському міжнародному університеті» викладачі читали англійською.

Кар'єра і бізнес

Насті Каменських вдалося досягти висот у музичній кар'єрі й на телебаченні. Її концерти збирають тисячні зали. Вона вигравала гран-прі на фестивалі.

Потім Настю звуть стати учасницею дуету «Потап і Настя». І найбільшу популярність співачка, яка виконує соло, знайшла у 2006 р., коли почала співати разом із Олексієм Потапенко. Після концертів групи у Києві, Харкові, Черкасах, Чернігові та інших містах країни група брала участь у «Новій хвилі». Виконавці бували на «Слов'янському базарі».

Зірки підкорили «Золотий грамофон». Насті й Потапу вдається збирати тисячні концерти та багатомільйонні перегляди на Youtube. Двох ефектних виконавців шанувальники сприймають сьогодні як єдине ціле.

Особливо успішним став вересень 2018 року, коли вийшла пісня «Тримай». І була представлена у ефірі найбільш популярного італійського радіо Rai. Вона прозвучала у рамках усіх хіт-парадів України. Спільні пісні та кліпи вивели їх на високий рівень популярності.

Список пісень та кліпів, якими Потап і Настя підкорюють публіку, надзвичайно широкий. Наприклад, текст пісні «Край мі е рівер», який запам'ятався словами: «…Чувствам сделали ремикс мы на половину мама, папа, дядя, тетя, брат, сестра, семья, работа…» або в песне «Эх, кредит»: «Банки - жмоты, мы – банкроты…» и т.д.

Із 2017 р. поряд із успішною музично-творчою діяльністю співачка запустила лінійку NKsport - одяг, що демонструє спортивний стиль. У цьому ж році співачка почала сольну кар'єру під псевдонімом NK.

Чутки, останні новини

Особливу увагу привернула сексуальна фотосесія артистки. Зірка неодноразово прикрашала обкладинки різних журналів. Вона знялася у відвертих образах для чоловічого журналу. Досить часто дивувала шанувальників, представляючи новий образ у кліпі чи журналі.

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

У кліпах Настя - не тільки брюнетка, але й блондинка або екстравагантна й ефектна поп-діва з червоним або синім волоссям. Вона шокувала фанатів, зробивши пряме волосся. Ще більший шок справила зухвала витівка Насті, коли вона поцілувала іншу зірку, виконавицю «#Навернопотомучто».

Це сталося у 2016 р. на премії M1 Music Awards. Після ходили чутки, що Настя Каменських і Надя Дорофєєва - коханки. Про цей провокаційній вчинок писали багато ЗМІ. Музичні критики та преса у більшості своїй дійшли висновку, що це - черговий спосіб привернути до себе увагу.

Найбільше багатьох цікавить, як же артистці вдалося схуднути. Багато критиків кажуть про те, що сьогодні співачка виглядає набагато краще, ніж коли починала. Зірці вдалося скинути вагу завдяки дієті. Разом із нею схуд і Потап.

Зірка поділилася своїм рецептом схуднення. Необхідно протягом 10 днів пити свіжовичавлені соки. Можна їсти апельсини. Потрібно пити по 1 ст. лож. оливкової олії на день. У результаті такого раціону зникнуть 5 кг. Крім цього, вона рекомендує вживати згодом овочі, багато гуляти та займатися спортом.

Фотографії

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Фейсбук
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Фейсбук

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм
Настя Каменських: біографія, особисте життя, останні новини, скрін - Інстаграм

Відео

Посилання

Сторінка NK I Nastia Kamenskykh у соцмережі Фейсбук

Офіційний персональний сайт

YouTube, блог Насті Каменських.Тут Настя представляє відео, зняте у домашніх умовах, із ранку в квартирі або готелі без макіяжу, на гастролях та концертах.

Сторінка у Твіттері

Instagram - на момент виходу публікації у неї було 4,9 млн. передплатників.