Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче селфі, позуючи в їх з репером Потапом будинку. Так, артистка приміряла чорні шорти із завищеною талією і топі з глибоким декольте, засвітивши струнке тіло і розкішні груди. Так, артистка дала важливу пораду українкам, зазначивши, що кожен ранок потрібно починати з любові до себе, адже це єдиний спосіб бути в гармонії зі світом.

Почніть новий день з любові до себе. Адже людина здатна сповна полюбити навколишній світ тільки коли полюбить самого себе 😌 поділилася емоціями Каменських

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Настя, зупинись худнути! Ти, звичайно, прекрасна, але, блін, Настя, ти стаєш схожа на всіх і вже перестаєш бути особливістю!", "Шикарна❤️ з Потапом ідеальна пара!!!😍", "Настуся, ви дуже схудли! 😮", "🔥🔥🔥🔥🔥Ти супер класна😍😍😍😍😍", "Дуже гарний купальник 😍😍😍", "🔥🔥🔥Як завжди красива", "Чудова 🔥🔥🔥", "Іспаночка!🔥💣🌹🤟👏❤️🍀".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.