Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал, після кричущего висловлювання в прямому ефірі з приводу домашнього насильства, а тисячі прихильниць одразу ж перетворилися в хейтерів зірки. З артисткою розірвали контракт бренди Procter & Gamble, PepsiCo, а глянець Glamour позбавив телеведучу звання "Жінка року".

Так, Регіна вирішила переглянути свою думку, випустивши фільм "А що я зробила, щоб допомогти?" який знімала протягом тижня, розмовляючи з численними експертами. Після безлічі переглядів стрічки в мережі хейт у бік дівчини поменшав, тому вона знову почала публікувати фото і відео своєї сім'ї.

Тодоренко виставила трепетне відео з сином Майклом, на якому малюк забавно демонстрував розтяжку, коли тягнувся за викруткою. Зіркова мама впевнена, що дитяча йога допомагає малюкам бути більш одухотвореними і щасливими, без істерик і сліз.

Йога 🧘‍♀️ для дітей. Кожен день о 8 ранку я займаюся , і Майкл стає свідком моїх кобр, скорпіонів, вершників, шпагатів і шавассан. Так потихеньку складає мені компанію і теж почав тренуватися. Вже навчився робити собаку мордою вниз 😃іноді в такому положенні пересувається по дому 🙈. А взагалі заняття йогою дуже сприятливо впливають на діток. З моїх спостережень: малюки після практики одухотворені і спокійні(без істерик і сліз). поділилася емоціями Тодорекно

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.