Модель і бізнес-вумен 32-річна Оксана Самойлова похвалилася своїми чотирилапими улюбленцями.

Дружина скандального репера Джигана поділилась з фоловерами в Instagram чарівним фото, на якому вона сидить на сонечку у плетеному кріслі одягнута в чорний купальник.

Однак, роздивитись тіло моделі не вдасться, оскільки пустотлива дівчина прикрилась "живою" шубою - Оксана тримає на колінах двох милих кудлатих песиків.

"Сьогодні було практично літо)) сподіваюся ви теж встигли кайфанути)) тому що наступний літній день буде не ясно коли", - написала Самойлова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники пильно стежать за особистим життям Джигана і Оксани Самойлової. Багато фанатів вважали, що Джиган і Самойлова помирилися. Оксана спростувала домисли.

Вона зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їхнього міцного шлюбу, та звинуватила Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі у пари їх четверо: Аріелла, Лея, Майя і новонароджений Давид, який з'явився на світ у лютому 2020 року.

Поки йде шлюборозлучний процес подружжя живе разом і виховує дітей, і якщо Джиган намагається всіма силами повернути сім'ю, Оксана зізнається, що не готова прийняти чоловіка, хоч вони і спілкуються у дружньому ключі. Принаймі, фото для Instagram Оксана довіряє робити чоловікові.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Оксани Самойлової засмутилася "товстенькими" наслідками карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, Самойлова спростувала чутки про примирення з Джиганом

Також Знай.ua писав, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою