Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал, після кричущего висловлювання в прямому ефірі з приводу домашнього насильства, а тисячі прихильниць одразу ж перетворилися в хейтерів зірки. З артисткою розірвали контракт бренди Procter & Gamble, PepsiCo, а глянець Glamour позбавив телеведучу звання "Жінка року".

Так, Регіна вирішила переглянути свою думку, випустивши фільм "А що я зробила, щоб допомогти?" який знімала протягом тижня, розмовляючи з численними експертами. Після безлічі переглядів стрічки в мережі хейт у бік дівчини поменшав, тому вона знову почала публікувати фото і відео своєї сім'ї.

Тодоренко виставила трепетне відео з сином Майклом, позуючи з малюком на руках. Так, артистка розповіла, що більшість часу син проводив з мамою в гримерці, поки Регіна знімалася в різних шоу. Міша навіть іноді не впізнавав найріднішу жінку через грім, адже та приходила годувати малюка в перервах між зйомками.

Цікаво, чи згадає Ведмежа, як пролітали знімальні дні, як ми жили в різних гримерках, гримвагонах, кімнатках, іноді схожих на хижу, як він не впізнавав маму в гримі і частенько з подивом дивився на тітку, яка вдавалася його годувати 😆, як перезнайомився з усіма артистами нашої естради, як їздив з мамою на навчання, як захворів на трахеїт в 2 місяці, а нам вилітати на наступний день в іншу країну на зйомку(ох, якби ви знали, як мені було страшно і яке бридке почуття провини з'їдало зсередини, боячись не додати малюку необхідної уваги і ласки). Я от дивлюся на деяких мам і захоплююся, як у них так легко виходить залишити дитину на бабусю і поїхати відпочити на пару тижнів з чоловіком або з подружками, щойно народивши???!! Як??? Навчіть мене🤓 По-моєму, в мені говорить гіпертрофоване почуття відповідальності і провини🤣, від якого пора позбутися. Адже головний закон джунглів - зробити дитину вільною і самостійною, а не залюбити до смерті. 🙃 поділилася спогадами Тодоренко

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.