Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників у Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом. Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних чорно-білих фото, на яких позувала лише у відвертій спідній білизні з рюшами, засвітивши груди і сідниці. Зі спини у Анастасії розвивався ніжний шлейф, що нагадує серпанок.

Я просто буду твоїм повітрям, щоб ти їм дихав 🤍 Bonne nuit 👄 поділилася емоціями DJ NANA

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали засипати красуню компліментами: "😍 Нана! Богиня ❤️", "Улюблена красива", "Яка ж Ви гарна😍😍😍🖤", "Красиво 🖤🖤🖤", "Та як дихати Настя, дихання перехопило))) шикарний вигляд.", "Нехай у кожного буде таке повітря 🙏", "Як можна такою бути....красивою я не знаю .......))))", "Це для кого така краса? )", "Просто кисень!🔥".

Варто відзначити, що Нана також знялася для обкладинки першого digital-номеру чоловічого глянцю XXL весна-2020. Красуня продемонструвала груди, примірявши лише білосніжний стильний плащ на голе тіло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.