Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників забавним домашнім фото, на якому позує в незвично образі.

Як видно, Кім закарбувала себе сама, вона зручно вмостилася на дивані, мабуть, у себе вдома. На ній бежевий плюшевий костюмчик, який виглядає дуже теплим і приємним на дотик, але при цьому оголив відверте декольте. Її волосся зібране у високий недбалий пучок, а на її обличчі забавна маска з якогось білого речовини. У підписі до публікації Кардашьян написала про товари власного бренду. Шанувальники в захваті від нового образу моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.