Відому американську телезірку, модель, учасницю реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" і засновницю однойменного косметичного бренду Кайлі Дженнер позбавили статусу наймолодшою ​​мільярдерки в світі через брехню. Про це повідомляє Forbes.

Видання звинувачує знаменитість в тому, що вона брехала про доходи своєї компанії і підробляла податкові декларації, щоб утримувати титул мільярдерки.

Журнал Forbes зробив переоцінку стану американської моделі Кайлі Дженнер, знизивши його розмір з мільярда доларів до 900 мільйонів.

З них 340 мільйонів доларів модель, за даними Forbes, отримала від угоди з Coty, яка в листопаді 2019 року оголосила про покупку косметичного бренду Дженнер.

Решта - вартість частки Дженнер в Kylie Cosmetics, яка, як пише Forbes, становить не 49%, як стверджувалося, а 44,1%. Крім того, частка втратила в ціні через вплив епідемії коронавируса на економіку, додає журнал.

Кайлі Дженнер, фото:Instagram
Кайлі Дженнер, фото:Instagram

Також Forbes стверджує, що сім'я Дженнер брехала про масштаб бізнесу і його успішності "щороку, починаючи з 2016-го".

За версією видання, бухгалтер сім'ї Дженнер надавала журналу неправдиві податкові декларації

У березні 2019 року Forbes оголосив про те, що молодша сестра телезірки Кім Кардашьян, 21-річна Кайлі Дженнер, стала наймолодшою ​​у світі мільярдером, яка заробила свої статки самостійно.

Таким чином Дженнер випередила творця соцмережі Facebook Марка Цукерберга, який заробив свій перший мільярд в 23 роки. Через рік Forbes вдруге присудив цей титул Кайлі Дженнер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, у рейтингу Forbes найвисокооплачуваних молодих зірок на першому місці опинилася 21-річна Кайлі Дженнер.

Як повідомляв портал Знай.ua, одна з найбагатших дівчат світу Кайлі Дженнер здивувала скромним вбранням

Також Знай.ua писав, Кайлі Дженнер помірилася формами в бікіні з Кім Кардашьян.