Авторитетний економічний журнал Forbes опублікував рейтинг найвисокооплачуваних зірок, які ще не досягли 30 років. Відомо, що такі списки журнал публікує раз на рік.

Так, на першому місці опинилася 21-річна Кайлі Дженнер. Учасниця реаліті-шоу і молодша сестра Кім Кардашьян за рік заробила $166,5 млн.

Другу сходинку посів 27-річний британський поп-музикант Ед Ширан, який заробив $110 млн. А ось замикає трійку лідерів 26-річний бразильський футболіст Неймар. Він зміг заробити $90 млн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що в першій десятці рейтингу також опинилися співачка Тейлор Свіфт, музиканти The Weeknd та Дрю Таггарт, баскетболіст Джеймс Харден, боксер Сауль Альварес, футболіст Дерек Карр і гольфіст Джордан Спіт.

Варто нагадати, що офіційна газета Компартії Китаю назвала засновника величезної компанії Alibaba в числі 100 чоловік, які сприяли Політиці реформ і відкритості країни. Зараз вже відомо, що подібний реліз від офіційного видання китайської компартії означає, що найбагатша людина Китаю Джек Ма, статок якого оцінюється в 35,8 млрд доларів, виявився членом Компартії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий американський економічний журнал Forbes склав рейтинг найвисокооплачуваних виконавиць у світі. На вершині рейтингу присіла чарівна Кеті Перрі. Так, співачка після перерви в три роки повернула собі перше місце. Варто нагадати той факт, що в 2015 році Кеті заробила $135 млн, що стало найбільшою зарплатою серед популярних співачок. Співачка повернулася на вершину рейтингу з доходом $83 млн.

Нагадаємо, двійники з минулого: 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.

Як повідомляв Знай.uа Лана Дель Рей стала далекобійником, опубліковано відео.

Знай.uа писав, Тейлор Свіфт продає найдорожче за $3 мільйони, про це мріє кожен.