Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

Наречена Розенка, фото з вільних джерел
Наречена Розенка, фото з вільних джерел

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила нове фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. Відтак, на фото, яке зроблене в салоні автомобіля, видно, як Сара заснула просто на руці, коли Розенко переключав передачу в машині. Щоправда, зробила вона це доволі кумедно: голову вона розмістила між ногами екс-міністра, а задні лапи закинула на руку.

"І нехай весь світ зачекає... Сара", - коротко та лаконічно підписала фото знаменитість.

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарями стосовно того, що вони раді за телеведучу, яка зуміла знайти собі таку подругу.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє робити ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", наречена Розенка "вкрала" у "Сільпо" візок і трохи не навернулася на ній, відео.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Лебідь.