Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферисти в мережі" опублікувала світлину, на якій приміряла чорну маску, якою заявила, що хвороба її покинула, та "надягнула" вушки, які трохи схожі на лисячі. Окрім цього, вона зізналася про свій "ефективний" метод лікування застуди.

Наречена Розенка, фото - Hyser
Наречена Розенка, фото - Hyser

"Все життя вважаю так: хворобу треба ігнорувати - вона образиться і піде! Піде до того, хто буде її пестити і леліяти, звертати увагу і підгодовувати. І там вона затримається надовго - адже з нею тут так "панькаються". Мій рецепт по життю працює…", - написала вона.

Відтак, користувачі соцмережі під дописом відразу розділилися на два табори: одній стверджують, що не можна "забивати" на хворобу, адже це може призвести до серйозних проблем, інші ж навпаки, говорять, що спробують "такий метод лікування".

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, епатажна наречена Розенка засвітила жіночі принади у глибокому декольте.

Раніше Знай.ua повідомляв, наречена Розенка хотіла спокусити оголеним тілом, але українці вказали на очевидне.

Також Знай.ua писав, наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі.