З'явилася інформація, що на телеканалах покажуть нове романтичне реаліті, в якому шукати свою другу половинку буде жінка. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, першою Холостячкой стала актриса, зірка серіалу "Кріпосна", переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

"Холостяк - дуже успішний світовий формат: ідеальний чоловік вибирає ту єдину, з якою хоче побудувати тривалі відносини. Але погодьтеся, в сучасному світі право вибирати однаково належить і чоловікові, і жінці. Тому нам завжди хотілося зробити сезон, в якому вибирає жінка, а чоловіки отримають можливість проявити себе та завоювати її серце. Ми віримо, що цей проєкт дозволить по-новому поглянути на класичний формат романтичного реаліті надихаючи мільйони українських жінок", - коментує директор департаменту управління виробництвом телеканалу СТБ Наталя Франчук.

Також відомо, що виробництвом нового реаліті займається команда під керівництвом директора студії StarLightProduction Анни Калини.

"Ми багато років хотіли "Холостячку", а коли в "Кріпосній" з'явилася Мішина, я особисто зрозуміла, що цьму проєкту на СТБ – бути! За останні кілька років Ксенія стала головним відкриттям українського кіно, виграла відомий танцювальний проєкт, підкорила серця мільйонів глядачів своєю красою, харизмою та ролями фатальних жінок. Але за успіхом і стабільністю є інша Ксенія – любляча мама та донька, яка, як і багато українських жінок, сама забезпечує свою родину, сама виховує 8-річного сина. Вона сильна і самостійна, але все одно продовжує шукати свою опору в житті, свою другу половинку, щоб сказати йому ту саму фразу, яку багато раз вимовляла в кадрі", - поділилася Калина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ксенія Мішина, СТБ

У свою чергу, Мішина зізналася, що побудувати стосунки з чоловіками їй буває дуже складно через те, що вони, в першу чергу, бачать у ній не просто кохану, а актрису.

"Коли чоловік довідається, що я актриса, його перша реакція: "Ух ти, яка в тебе цікава професія!". Але як тільки цей чоловік починає претендувати на мене як на жінку, з'являються труднощі у спілкуванні, ревнощі, недовіра до моїх слів і емоцій: раз ти актриса – ти можеш, дивлячись в очі, легко збрехати, зіграти. Але я вірю в те, що в найближчому майбутньому обов'язково зустріну свою долю - впевненого самодостатнього чоловіка, який сприйме мою професію з цікавістю та буде не тільки спостерігати за моїм кар'єрним зростанням, але й всіляко сприяти", - розповіла Ксенія Мішина.

До того ж, відомо, що ведучим "Холостячки" буде Григорій Решетник.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "холостяк" показав, хто насправді став його обраницею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "холостяк" Макс красиво попрощався з Дашею.

Також "Знай.ua" писав, що "холостяк" Макс зробив несподіване зізнання перед пост-шоу.