Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками незвичайним фото, а в підписі до нього задала фанатам дивне питання.

На знімку Наталія позує, схоже, на кухні, вона стоїть в розкішному рожевій сукні з відкритими плечима і пишними рукавами, а в руці тримає великий ніж. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до кадру зоряна красуня написала: "Чому жінки вбивають? Пишіть тут ваші версії та історії як провели карантин. Сподіваюся всі залишилися живі?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".