Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала стильне фото, а в підписі до нього похвалилася переглядами її інтерв'ю з Машею Єфросиніною.

На фотографії, яку Раміна зробила в дзеркало на телефон, вона позує десь в гримерці. Перед камерою вона з'явилася в сірих джинсах і чорній футболці, поверх якої накинула цікавий червоний піджак в маленьку клітку. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Раміна написала: "Ми потрапили на вкладку "В ТРЕНДІ" #27 🇺🇦. Я рада, що інтелект зараз в тренді і випуск розлетівся на цитати. Було хвилююче викладати інтерв'ю завдовжки 1,5 години, думала, як би скоротити, але не вийшло. І добре. Машу можна слухати і довше. Щаслива, що доля надала мені шанс і я його використала по-максимуму". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.