Олександра Кучеренка – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в яскравому образі, а в підписі до кадру привітала Київ із його днем.

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася, стоячи біля величезного панорамного вікна, за яким видно гарний столичний пейзаж. На ній коротеньку червону сукню в облипку, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру. Волосся моделі розпущені і покладені на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Саша написала: "Сьогодні Київ в сльозах дощу... Але ми то знаємо, як він прекрасний, коли усміхається! З Днем народження, Київ. Не засмучуйся – все обов'язково буде добре. P. S. А можна Київський торт з доставкою додому?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, відповідаючи на її питання і засипає компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.