Відома російська співачка Анна Семенович вирішила порадувати своїх вірних шанувальників новим роликом, який розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на відео знаменитість стоїть за штурвалом катеру, який мчить по морю. Семенович одягнена в чорну сукню в білий горошок з глибоким вирізом на грудях. В якості аксесуара зірка вибрала сонцезахисні окуляри. Також вона поспішила зазначити, що це архівні кадри, зроблені в Італії ще в минулому році.

"Ось вона, сила позитивного мислення-коли маленький катер, уявляєш великим кораблем і кайфуєш від цього. Хто теж так вміє? Італія майже рік тому, було дуже тепло, весело та смачно", - підписала вона відео.

Анна Семенович, скріншот Instagram

До того ж, по її голосу та настрою видно, що вона шалено щаслива в цей момент.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Капітан Сменович швартує яхту! Я перший раз рулю кораблем…ну яким кораблем? Катерком, але він теж дуже небезпечний!" - вигукує співачка.

Анна Семенович, скріншот Instagram

У свою чергу, фанати похвалили її оптимістичність і життєрадісність, але знайшлися й ті, хто розкритикував таку поведінку співачки.

"Ох і позитивна ж ви Анна людина!!", "Красуня", "Ти принадність", "Завжди заряджаюся від вас позитивом, Анна", "Анна, ви-генератор позитивних емоцій. Так тримати!!!", "Якась дура, в твої роки вже не можна так себе поводити", "Клас виглядаєте", "Та годі кричати постійно, вуха в'януть", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Семенович опублікувала знімок, на якому стоїть на снігу в одному купальнику.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Семенович розкритикувала журналістів за потрійний підборіддя і пузо.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Семенович кинула у Путіна туфлю.