Співачка Світлана Лобода розповіла про свій досвід пологів. Перший раз, в Україні, їй запам'ятався диким болем і стражданнями, проте вже другі пологи, які проходили в Лос-Анджелесі, лишили у зірки хороші спогади.

Відповідною інформацією Лобода поділилася з шанувальниками під час прямого ефіру на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Перші пологи у мене проходили в Україні. Як сказав мені лікар, вони були досить-таки легкі. Але, скажу чесно, коли я вже наблизилася до моменту народження Євочка, було непросто, було бажання злізти з цього крісла і втекти максимально далеко. Бігти і бігти, тому що було дико боляче. І тим більше я народжувала сама, без епідуральної анестезії - для мене це було принципове питання. І було якось ... Одним словом, на другі пологи я не дуже хотіла заходити", - розповідає про деталі свого першого досвіду зірка.

Світлана Лобода, фото - Instagram
Світлана Лобода, фото - Instagram

Проте два роки тому, все було набагато краще при народженні Тільди (ЗМІ припускають, що батьком дівчинки може бути соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн). Пологи приймали в Лос-Анджелесі, а з вікна було видно Голлівуд.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це було просто щастя, якесь неймовірне подія. В Америці вважають, що пологи для жінки - це свято, тому організовують все так, щоб тобі було класно в цей момент. І я настільки легко народила Тільду, настільки мені було комфортно", - зізналась Лобода.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сонна Світлана Лобода дала дитині помацати свою голівку - "Звідки це?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода "нахімічила" собі новий одяг і засліпила людей - "Можна на курси?"

Також Знай.ua писав, що Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком: зовсім як дівчинка.