Світлана Лобода представила свій новий кліп. Відеоролик на пісню “Мій” вже доступний на Youtube. Він був зроблений в особливому форматі, в кліпі фанати можуть побачити дивовижні архівні фото зірки, які раніше ніде не викладала. Це відмінна можливість побачити, що відбувається удома у Світлани, як вона живе, як виховує свою доньку Єву.


Однак на подробицях життя Лободи найцікавіше не закінчується. У кліпі Світлана демонструє свій округлий животик. Лобода в кліпі вагітна другою дитиною, Тільда і на відео помітно, що маля з'явиться на світ вже зовсім скоро. Крім того, Світлана використала для відео унікальні кадри, на яких вона на УЗД, і можна побачити кадри з дослідження.

Кліп справив величезне враження на фанатів. “Кліп, як маленьке життя”, “Гарна пісня. Життєва і зворушлива”, “Кліп більше схожий на фан-відео, але мені подобається” – так коментували фанати новий ролик. Відео зібрало вже 2.5 мільйона переглядів на Youtube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавіруса, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочкової є чому повчитися.