Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку незвичайним фото, на яких з'явилася в дуже незвичному образі і в компанії своєї старшої доньки Євангеліни.

Як видно, мама і дочка відображені у світлій кімнаті, Світлана лежить на ліжку, ніби спить солодким сном. А поруч з нею вмостилася Єва, яка зарилася обличчям і руками в волосся мами. Співачка одягнена в червону картату піжаму, а в її дочка в червоній кофтині, вони захоплені собою і не дивляться в камеру. У підписі до фото Лобода написала: "Звідки цей кадр?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.