Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Артистка вирішила розповісти, як "відчула" свою вагітність, адже тести ще кілька тижнів відкидали здогадки танцівниці. Тоді родина щойно повернулася з відпочинку в Домінікані. Насамперед змінився емоційний стан хореографа - дівчина стала більш вразливою, почала пересолювати їжу, загострилося її нюх. Потім у перший триместр почали набрякати ноги, збільшилися груди, вона набрала +5 кілограм ваги.

МАТЕРИНСЬКИЙ ІНСТИНКТ 1-й триместр вагітності Історія почалася ще на нашій сімейній відпустці в Домінікані, де, кожен день, я бачила біля себе лелек, постійно ловила рибу уві сні,а мій чоловік наяву😂, ходила знімала сторіз з домислами «що-б це все означало🧐🤪?» Все сприяло поповненню👌 Відпустка пройшла чудово,повернувшись у Київ я через тиждень почала відчувати різкі зміни всередині себе,хоча всі тести геть показували «НЕМАЄ», але в той же час я відчувала,що життя в мені вже зародилося, відразу тіло стало іншим, ночами я прямо відчувала зміни в області низу живота, нюх загострився, смакові рецептори змінилися, я різко усе почала пересолювати😂, чи то від любові,чи то від стану🙈, стала занадто плаксива,що взагалі мені не властиво🥺 Тож наполегливих 2 тижні я майже через день робила тести,так як все моє нутро і материнське чуття підказувало що життя в мені вже зародилося,але підтвердження того я не отримувала😟 І коли я не витримала і на 3тиждень пішла до гінеколога, я отримала 100% відповідь «Так,ви вагітні🥰🙈🤗» Тепер про те як для мене пройшов 1 триместр -токсикозу практично не було(лише зрідка на рибу🤢) -танці і тренування продовжую,але в полегшеному варіанті -звичайно ж, один з головних козирів-це розмір грудей😍, нарешті я стала її відчувати, весь телефон забитий фотографіями 🤣 - за перші три місяці набрала «+5кг» і поки дуже спокійно на це реагую - трохи набрякають ноги,якщо довго на ногах,але таке було у мене завжди -печія відразу почала мучити(хоча при 1беременности це було до 6-7 міс) -хотілося весь час щось жувати і пити томатний сік🙈🤣 -чоловікові мозок винести не встигла🤯☝️🤣 Дівчатка,а як у вас проходив 1триместр і що відчували? поділилася емоціями Гвоздьова

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.