Популярний американський актор і співак Джаред Лето відреагував на акції протесту в Міннеаполісі і в інших містах світу. Відомо, що заворушення почалися в США чере те, що було затримано поліцією Джорджа Флойда за підозрою щодо використання фальшивого чека на 20 доларів. Під час затримання один з офіцерів притиснув шию чоловіка до асфальту і тримав близько шести хвилин, незважаючи на благання затриманого відпустити його. Однак Флойд незабаром після затримання помер.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Джареда Лето в мережі Instagram.

Публікація Джареда Лето, скріншот: Instagram
Публікація Джареда Лето, скріншот: Instagram

Публікація Джареда Лето, скріншот: Instagram
Публікація Джареда Лето, скріншот: Instagram

Джаред жодним чином не підписав свою публікацію, проте в ній присутня ціла підбірка фотографій, на яких зображено протестувальників з плакатами. Люди тримають таблички з написами: "Расизм — це пандемія", "Дев'ять хвилин", "Чорні життя мають значення".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також варто нагадати, що британські підлітки зняли пародію на смерть афроамериканця Джорджа Флойда. Ймовірно, хлопці вирішили, що це вдала тема для жартів. Однак, їх оперативно заарештували, більше того — підліткам вже погрожують розправою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Apple заблокувала вкрадені під час мародерства у США iPhone з магазинів.

Як повідомляв Знай.uа Трамп загрожує ввести війська до міста, щоб придушити протести.

Знай.uа писав, хотіли влаштувати самосуд - у США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати в натовп протестуючих.