Експерти "Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) розповіли про випадки, які відбувалися з ними перед подорожами. Алла Костромічова зізналася, що вона забула паспорт для дитини і врятувало її тільки те, що вона завжди дуже заздалегідь виїжджає в аеропорт.

"Одного разу на півдорозі в аеропорт я згадала, що забула вдома паспорт дитини. Дитину не забула, а її паспорт забула, — супермодель розповіла. — Причому згадувала я саме в такому порядку: паспорт взяла, взяла телефон, зарядку взяла, картки взяла, комп взяла, дитину взяла… І тут згадую про паспорт сина. Довелося повертатися додому. Пощастило ще, що в аеропорт я завжди виїжджаю за 3,5 години, так що вистачило часу повернутися.

Алла Костромічева, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічева, фото: прес-служба Нового каналу

А от експерт модельного реаліті Соня Плакидюк одного разу не встигла повернутися додому за забутою річчю. І хоча це був не паспорт, fashion-фотограф нервувала довго.

"Однією із найбільш пекельних забутих речей, які я не спакувала з собою, була масочка для сну. Це виявилося такою проблемою! Я не могла заснути, але так жлобилась купити маску на борту літака за 20 євро, — згадує Соня. — Так що по прильоту придбала відразу 10 масок по одному євро, і була щаслива"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Але найсумніша історія, пов'язана з речами в поїздках, сталася у ще одного експерта — Сергія Нікітюка.

Сергій Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Сергій Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

"Я ніколи нічого не забував в поїздку, але одного разу у мене вкрали гаманець. Я тоді їхав у поїзді в Харків на зйомки третього сезону "Супермоделі по-українськи", — розповів експерт модельного реаліті Нового каналу. — На центральному вокзалі у мене гаманець і поцупили".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костромічова зізналася, як запаморочила голову чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця "Топ-моделі по-українськи" зважилася на несподіваний крок.

Також Знай. ua писав, що чого довелося позбутися Аллі Костромічовій, щоб стати "богинею".