Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала нові знімки автомобіля, на яких з'явилася в спортивному луці.

Як видно, Алла фотографує себе сама, вона сидить у своїй машині і гарно позує на камеру. На ній модна рожева футболка з цікавим принтом, а на руках чітко видно татуювання. Волосся красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі незвичайний макіяж, а губи наче збільшені, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до кадру Добкіна написала: "@reformabeauty". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями. Деякі коментатори заявили, що бачили Аллу десь в Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.