Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео з маленькою донькою Лізою, показавши, перед якими чарами не може встояти. Так, крихітка на відео робила сумне обличчя і "очі цуценятка", щоб випросити у зіркового тата лимонадик на одній із сімейних прогулянок. І хоч Юрій до останнього боровся з маленькою красунею, все ж здався і дозволив хитрюжці все, про що вона просила.

Варто відзначити, що шанувальники просто обожнюють дружну сім'ю Юрія і захоплюються їх спільними знімками. Крихітка Ліззі, як самі батьки називають доньку, підростає дуже харизматичною і артистичною, про що свідчать безліч постів на сторінці її мами Вікторії.

Ну як можна такому відмовити? ))) #крошкаlizi😘

Фолловери не пройшли повз: "Ахаха!!! Диво!
Дуже смішно", "Готова артистка", "Вау вона на вас так схожа🔥", "Актриса", "Розумниця 💖👍😘😂", "😂😂😂😂 Круто", "Ох і чудова дівчинка! ! ! Манюня - гарнюня.", "Лисичка маленька😅", "Яке красиве сонечко😍😍😍".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".