Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив компрометуюче фото, вирішивши більше не приховувати нову кохану від чужих очей і познайомивши її з численними фанатами. Новою пасією чоловіка виявилася 33-річна нотаріус Христина Горняк. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Парочка з травня місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва.

Так, Остапчук з коханою вирішили влаштувати інтерактив з фанатами, зробивши прямий ефір на своїх сторінках. Для більш веселого проведення часу закохані запропонували пограти в "Правда/дія". Однією з "дій" було зробити депіляцію Володимиру восковою смужкою, після чого волосся на нозі шоумена помітно поменшало. Результатами болючого досвіду чоловік поділився у своїх Сторіс за вечерею з Христиною.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.