Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Багатьом шанувальникам красуня запам'яталася саме після тревел-шоу "Орел і Решка", який вона покинула лише в 2017 році. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в коротенькому топі з глибоким декольте і міні-спідниці, прикриваючи руками спіднюбілизну. Так, артистка лаконічно повідомила, що після самоізоляції збирається худнути і вирішила спробувати на собі так звану інтервальну дієту.

#інтервальнеголодування 16/8 Коротко. Я перейшла в режим 14/10.. на базарі з'явилася Черешня🥰🍒🍒🍒 пожартувала Нікітюк

Фолловери не пройшли повз: "Чудово виглядаєте!❤️❤️захоплююся🌟🌟", "Як Вам система? Є результати?", "Супер красуня❤️❤️❤️❤️❤️👍👍", "А полуницю чому не їсте?🌹😂", "Леся, а довго ви на інтервальному голодуванні?", "Красуня😍❤️🔥", "Краса по-Українськи❤️❤️❤️👍", "Тигриця".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Леся вже ділилася результатами інтервального голодування, викладаючи селфі з помітно пласким животиком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.