Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, яким показав своє літній настрій.

Як видно, Олексій зображений на дорозі, він ніби тільки що вийшов з пасажирського сидіння автомобіля і його несподівано сфотографували. На ньому укорочені сірі джинси і світла футболка, поверх якої він накинув сіру куртку, а на його ногах білі кросівки. При цьому на обличчі артиста вся незадоволена палітра емоцій від перших днів холодного літа. У підписі до кадру Потап написав: "#птп #лето2020". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.