Стосунки Сергія Жигунова з новою обраницею - журналісткою з Владивостока Вікторією Ворожбит, яка дивним чином схожа на минулу кохану Жигунова Анастасію Заворотнюк, складаються непросто.

Жигунов заради Ворожбит пішов від своєї дружини Віри Новікової. А Вікторія, як повідомляють ЗМІ, через суд ділить спільне майно зі своїм екс-чоловіком, медіа-магнатом Віктором Сухановим.

Тепер хейтеир стежать за кожним кроком Вікторії Ворожбит, намагаючись розкопати будь-які деталі з її життя. Так, сьогодні з'ясувалося, що у жінки була судимість, яку вона отримала будучи керівником виборчого штабу одного з депутатів міської Думи Владивостока.

На Ворожбит і її шефа поскаржився в прокуратуру інший кандидат в депутати. Він заявив: найняті ними люди погрожували розправою його родині, якщо він не зніме свою кандидатуру з виборів.

Ворожбит засудили за "перешкоджання здійсненню виборчих прав, поєднане з підкупом і загрозою застосування насильства". За фактом Вікторія і її шеф вдбілися лише штрафами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В усьому іншому життя Вікторії складалася досить благополучно. Кар'єра і особисте життя йшли в гору. Ворожбит стала відомою піарницею і вийшла заміж за медіамагната Віктора Суханова.

До слова, друзі Вікторії запевнили, що саме вона допомогла чоловікові досягти успіху в бізнесі.

"Суханов не раз відзначав хорошу інтуїцію подружжя, мовляв, Віка з тих жінок, які приносять удачу своєму чоловікові", - розповіли вони КП.

Ворожбит і Суханов переїхали в Москву в 2016-м, а через рік Вікторія познайомилася з Сергієм Жигуновим.

За словами інсайдерів, артист був дуже наполегливим, і Вікторія закохалася до безтями. Їхні зустрічі були таємними, поки одного разу журналісти не помітили, як пара виходить з готелю. Так новина про зраду дійшла до Суханова.

Розлючений медіамагнат оголосив невірній дружині справжню війну. За словами друзів сім'ї, Віктор видалив зі своїх новинних порталів всі інтерв'ю Ворожбит з зірками та політиками.

З чоловіком Вікторія розлучилася минулої зими, але суди по розділу майна йдуть досі. І не дивно, адже на кону активи медіахолдингу, який подружжя разом створювали.

Вікторія може перетворитись на багату наречену. Я пліткують "доброзичливці", якщо Ворожбит вдасться відсудити у чоловіка частину бізнесу, вона зможе допомогти Жигунову розквитатися з боргами. Кілька років тому артист набрав кредитів на зйомки фільмів і досі не повернув борг банку. Тепер частина майна Жигунова пущена з молотка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Жигунов одружується на копії "Моєї прекрасної няні"

Як повідомляв портал Знай.ua, Жигунов знову залишив дружину заради молодої копії Заворотнюк.

Також Знай.ua писав, сусід Жигунова згадав, як змінилося життя актора після роману з Анастасією Заворотнюк