Тіна Кароль – одна з найбільш відомих українських виконавиць. Її хіти щодня займають цілі години на радіо і в записах кожного українця. Її чудовий голос і оригінальні треки здатні зачепити серце будь-якого любителя музики. Однак Кароль вміє захоплювати не тільки на записах або на концертах. Оригінальності Тіні теж не позичати.


Кароль порадувала своїх фанатів піснею в прямому ефірі. Вона взяла участь в одному з шоу на радіо Хіт ФМ, і виконала свою нову пісню “Йди на життя”. Оригінальне виконання наживо могли чути абсолютно всі слухачі радіо. Відео з виступом Кароль опублікував один з її фанатських каналів в соціальній мережі Instagram.

Скріншоти


Таким оригінальним способом Кароль порадувала всіх шанувальників, які давно хотіли почути її голос наживо. Всі концерти скасовані через карантин, однак вихід із ситуації можна знайти завжди.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.