Переможниця шоу Танці з зірками 2018 і популярний хореограф Ілона Гвоздьова днями зізналася, що вагітна другою дитиною. Інна розповіла в інтерв'ю "КП Україна", що вони вже придумали ім'я для майбутнього малюка.

Ілона з чоловіком виховує 4-річну доньку Валерію і хочуть ще народити хлопчика, але головне для них, щоб малюк був здоровим. Хоча стать дитини вони ще не знають, але вже придумали ім'я.

"На даний момент ми з чоловіком ще не знаємо, кого чекаємо. Але, так сказати, до повного комплекту нам не вистачає хлопчика (посміхається). Коли я була вагітна перший раз, то чоловік чекав саме пацана, але народилася дівчинка, чого він теж шалено зрадів. Зараз мріємо про хлопця, а там як Бог дасть. Головне, щоб дитина був щасливим і здоровим", — говорить Гвоздєва.

Вони ще з чоловіком обговорюють, як можна назвати малюка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми з чоловіком обговорювали, як назвемо дитини. Так як ця прекрасна ситуація сталася в Домінікані, то вирішили: якщо народиться хлопчик, то назвемо — Домінік, якщо дівчинка — Домініка. Ще чоловікові подобається ім'я Гаяна, мені воно не сильно імпонує. Думаю, що ми знайдемо компроміс", — зазначила танцівниця.

Ілона здивувала незвичайним коротким ім'ям своєї дочки Валерії.

"Її повне ім'я Валерія, але так як мені не подобається коротке ім'я Лера, ми знайшли для себе іншу форму. Вона знає, що у неї є два імені — Рія і Валерія, тому на Леру навіть не реагує", — розповіла зоряна мама.

Ілона зізнається, що її дочка добре сприйняла новину про майбутнє поповнення в сім'ї.

"Ми довго з чоловіком обговорювали, як сказати дочки максимально тактовно, адже дітки все по-різному реагують — для когось це щастя, а для кого-то стрес. Нам допоміг випадок. Незадовго до того, як ми сказали Теорії про поповнення, у нас завагітніла кішка, чому дочка була дуже рада. Дуже раділа і ставилася до кішці з теплотою і ніжністю. А коли вона народила трьох кошенят, якраз настав такий момент, коли у мене вже було видно животик. Хоча, мені здається, дочка й раніше помічала, але нічого не питала, чекала, коли мама і тато їй самі скажуть. Так ось на радісній ноті народження кошенят ми сіли всі разом і розповіли, що у неї буде братик або сестричка. Сказали, що будемо так же її любити, що друга дитинка — це велике щастя. Рія дуже добре сприйняла новину в свої 4,5 рочки. Зараз вона дуже дбайливо доглядає за мною, приносить фрукти, вкриває ковдрою, кожен вечір цілує животик, розмовляє з ним", — поділилася хореограф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук вкрав Кухар, а NK поцілувала Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, вагітна Ілона Гвоздьова розповіла про містичні збіги до тесту.

Також Знай. ua писав, що партнерка Остапчука по "Танцях з зірками" Гвоздєва оголосила про вагітність.