Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала веселі фото зі своїм песиком Рафіком, на яких змінюється з ним нарядами, що виглядає дуже забавно.

На першій фотографії Леся зображена в красивій кімнаті, вона стоїть з песиком на руках. На ній довга закрите коралове сукню з цікавим "собачим" принтом. Волосся красуні розпущені в недбалій укладанні, а на її обличчі легкий макіяж. При цьому можна помітити, що на шиї у Рафіка зав'язаний маленький хустку в тон наряду. А ось на другому знімку Нікітюк змінилася нарядами зі своєю собакою. Вона стоїть у білому боді з хусткою на шиї і вбраному у те саме плаття песиком, і з викликом дивиться в камеру. У підписі до публікації телезірка пропонує фанатам вибрати, яке фото їм подобається більше. Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нових фотографій телеведучої, її засипають компліментами і відповіді в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.