Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле фото у французькому стилі, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, Надя сфотографувала себе сама, на фото крупним планом видно її обличчя. На ній картатий одяг, волосся розпущене, трохи розпатлане і покриті кокетливим беретиком, а на її обличчі легкий макіяж. Надя приклала пальці до губ і зосереджено дивиться в камеру. У підписі до кадру Дорофєєва написала: "Madame". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію співачки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, що співачці дуже до лиця такий французький стиль, і її чекає Париж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.