Як відомо, у четвер, 4 червня, зірка серіалу "Корольок – пташка співоча" Фахріє Евджен відсвяткувала свій день народження. Актрисі виповнилося 34 роки. З цієї нагоди іменинниця розмістила в Instagram-сторіс привітаннями від близьких друзів і колег.

Фахріє Евджен, скріншот Instagram

Свій день народження Евджен провела зі своєю сім'єю. Актриса ретельно намагається дотримуватися соціальну дистанцію, тому не стала влаштовувати пишних урочистостей. Точно так само вчинила й зірка "Величного століття" Пелін Карахан. Ще в березні молодшому синові актриси виповнилося 3 роки. Вона відмовилася від аніматорів, накрила стіл на кухні, замовила торт зі свічками, прикрасивши будинок повітряними кульками.

Слід зазначити, що коханий Евджен Бурак Озчивіт проігнорував день народження своєї другої половинки в соціальній мережі Instagram. Він вирішив привітати дружину з її святом в особистому профілі. Актор з "Величного століття" воліє не афішувати те, що стосується його родини.

Фахріє Евджен, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що красень з "Величного століття" Бурак Озчивіт порушив фанаток густими вусами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", роль Роксолани в "Величному столітті" повинна була зіграти дружина красеня Бурака Озчивіта.

Також "Знай.ua" писав, що героїня "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою усмішкою.