У суботу, 6 червня, вийшов 15-й випуск популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники готували страви за підказками своїх капітанів, створювали 1-євро бар з кішами та тапас, і, звичайно ж, билися на битві чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Так, на битву чорних потрапили: Юля Жигуліна, Максим Висоцький, Владислав Єрмаков, Давид Даніелян.
Завданням випробування було поєднати непоєднувані продукти. Всі учасники крутили лототрон, в якому були кульки чорного та білого кольорів. В білих знаходилися назви суперлюксових продуктів, а в чорних – протилежні продукти, з якими б ніхто з шеф-кухарів не хотів би працювати. Необхідно було витягнути по одній кульці, і з'єднати їх. Також дозволялося додавати будь-які інші інгредієнти, але за умови, що вони не будуть перебивати смак головних.
Юля витягла кров і гребінець. Владу дісталися тушонка та лобстер. Максиму попалися ліверна ковбаса й устриця. Давид витяг морського їжака та кашу Артек.
В результаті, кожен учасник битви чорних приготував страву, і зміг поєднати абсолютно різні продукти. Вони змогли довести, що не є дилетантами та можуть впоратися з будь-яким завданням.
Однак, страва Максима Висоцького виявилося недостатньо оригінальною та цікавою для суддів. В результаті, йому довелося покинути проєкт.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво розповів, як зробити напростіший і найсмачніший рецепт з курки та пасти.
Як повідомляв портал "Знай.іа", Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом колумбійської кухні.
Також "Знай.іа" писав, хто жорстко облажався перед суддями в 14 випуску "МастерШеф. Професіонали-2".