Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте фото, позуючи у ванній лише в рожевих трусиках і майці з глибоким декольте. Так, артистка похвалилася не тільки бронзовою засмагою, але і підтягнутим тілом, а також масивними грудьми. Також красуня остаточно розвіяла всі чутки про четверту вагістість від баскетболіста Яніса Тімми, демонструючи плаский животик.

🤫🤫🤫

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "А мені подобається як Ганна виглядає👍 Природно і жіночно. ...Коли жінка щаслива і світиться від любові😉❤️", "Мозаїка на стіні - супер! 👍", "Просто секс-бомба🔥🔥🔥", "Ух яка сексуальна🤤😍😍😍🔥", "Вогняна 🤤", "Сексі дівчина...😘😙", "🔥🔥🔥🔥Пожежа💕", "Вау вау вау👏👏👏😍😍😍".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анна Сєдокова виклала відверте селфі, позуючи в бікіні чорного кольору з глибоким декольте і виставивши напоказ розкішні груди. Найуважніші фанати помітили, що за час карантину Анна набрала вагу, і хоч сама красуня зізнавалася, що сіла на дієту, існує думка, що Сєдокова вагітна четвертою дитиною від бойфренда Яніса Тімми - баскетболіста, який молодший за неї на 10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.