Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив трепетне сімейне селфі з батьками - татом Миколою Петровичем і мамою Любов'ю Миколаївною, приїхавши погостювати до найблизчих людей. Так, артист позував на тлі квітучого саду в рідній Запорізькій області, а фанати почали активно обговорювати, на кого Влад схожий більше.

Здається, цього разу батьки навіть помолодшали!.. Люблю вас!..💛💛 Матуся і @nikolaiiama поділився радістю Яма

Фолловери не пройшли повз: "Які у Вас хороші батьки!!!😊😊😊😊😊", "Який подарунок батькам зробив! Щасливі!❤️😍❤️", "Влад схожий по-моєму на маму .)❤️😍", "Щастя Вам усім і здоров'я , довгих років життя .❤️❤️❤️😍😍😍🙌🙌🙌", "❤️Хороша сімейна картина!!!", "З святом!Сьогодні чудовий день в Запоріжжі. Побільше всім тепла,любові і часу ,щоб побути поруч з улюбленими людьми.😊", "👍🤗Щастя у очах батьків, коли поруч сін. Ви чудові. 🤗🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.