Відомий український режисер Дмитро Маніфест оприлюднив зворушливу світлину з не менш популярною співачкою Тіною Кароль, якій приписують роман з артистом Даном Баланом.

Дане фото він виклав на власній сторінці в Instagram, де вже зібрав чималу армію фанатів.

Так, на ньому видно, як Кароль в світлому костюмі сидить на червоному м'якому кріслі та показує язика, в той час, як сам Маніфест стоїть позаду неї та, тримаючись за голову, посміхається.

"Коли моя присутність не обов'язкова. Адже є прекрасна Кароль", - коротко та лаконічно він підписав фотографію.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що Кароль виглядає просто фантастично.

До слова, вже тривалий час інтерес до співачки Тіни Кароль та не менш відомого Балана підігріває не тільки їхня творчість, але й чутки, які ходять навколо них. Довгий час обговорювалися залицяння Балана до Кароль на телешоу "Голос", де вони були суддями. А пізніше фанати і зовсім заговорили про їхні "секретні" стосунки, які, на їх думку, вже тривають не перший місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі виклали відео поцілунку Дана Балана та Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила розкішні груди та струнке тіло.

Також "Знай.ua" писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.