Відома фотомодель зі Сполучених Штатів Америки, амбасадор популярного бренду жіночого одягу Fashion Nova Паулін Танто знову порадувала своїх мережевих шанувальників соковитим знімком. На свіжому фото Паулін зображена в обтягуючих прозорих трусиках, що викликало бурхливу реакцію у підписників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації дівчини в мережі Instagram.

Публікація Паулін Танто, скріншот: Instagram
Публікація Паулін Танто, скріншот: Instagram

Танто позує на фоні природи в білому топі без бюстгальтера і трусах від Fashion Nova із зображенням метеликів. Незвичайний знімок швидко набрав понад 315 тисяч лайків і більше 1 200 коментарів. У багатьох з них підписники Паулін Танто залишають різні компліменти моделі.

Публікація Паулін Танто, скріншот: Instagram
Публікація Паулін Танто, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Дивовижно!", "Дуже здорово!", "Тобі даровано дуже багато краси", "Як би я хотіла мати таку фігуру!", — пишуть захоплені шанувальники.

Також варто нагадати нашим читачам, що популярний бренд жіночого одягу Fashion Nova потрапив під шквал критики інтернет-користувачів через дизайн нового купальника. Покупці облаяли модельєрів за занадто відвертий фасон. Верхня частина купального костюма оголює частину грудей. Через те, що одяг лише частково прикриває інтимні місця покупці лютують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жаді з "Клону" спантеличила фанатів зміною зовнішності, спробуйте впізнати.

Як повідомляв Знай.uа 39-річна Періс Хілтон пофарбувала собачок в "гламурні" кольори, зоозахисники лютують.

Знай.uа писав, пристрасті, як у "Клоні", - 44-річна Джованна Антонеллі показала сина від колеги по серіалу.