Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео для додатку TikTok, який дуже популярний серед зірок шоу-бізнесу. Так, артистка гаряче танцювала на камеру, примірявши лише короткий топ сірого кольору і чорні спортивні штани, суцільно прикрашені паєтками. Дружина Потапа засвітила шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться за допомогою різних тренувань і правильного харчування.

Sending positive vibes 💃🏻(Посилаю промені позитиву) поділилася радістю Каменських

Фолловери не пройшли повз: "Красуня", "🔥🔥🔥🔥🔥классс", "Ви українська Шакіра", "🔥🔥🔥вогонь♥️♥️", "Гарненька така😍", "Настя , ви просто лялечка😍".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Настя Каменських видала головний секрет своєї стрункості. Красуня приділяє темі спорту, психічного здоров'я та корисної їжі дуже багато часу, тому з легкістю може давати важливі поради.

Так, артистка відзначила, що харчується 5 разів на день, намагається не відчувати почуття голоду, п'є 1,5-2 літра води, а перекушує не фаст-фудом, а сиром або омлетом без молока або вершків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.