Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", поділився з шанувальниками радісною новиною. Виявилося, у нього народився племінник і це стало для Іраклій радісною подією.

Важливою новиною свого життя Макацарія поділився Instagram.

"найочікуваніший день 2020-го року настав - я став дядьком! І сьогодні я можу сказати тільки одне - Я ЩАСЛИВИЙ! ❤️❤️❤️ @lanamakatsaria @berdzenishviligoga шалено люблю тебе, вашу родину і вже особливо - Іраклі Георгійовича", - написав Іраклій.

Шанувальники не пройшли повз важливої новини та привітали Іраклій з такою подією. Вони побажали, щоб малюк зростав здоровим і щасливим.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пост Іраклі Макацарія, фото: Instagram
Пост Іраклі Макацарія, фото: Instagram

"Вітаю❤️ нехай дитинка зростанні здоровою і щасливою🙏", "Здоров'я дитині та батькам", "Мої щирі вітання, нехай зростанні на втіху батьками", " Усього найкращого малюкові. Щиро рада за Вас", "Вітаємо!!! Нехай радує батьків і дядька в тому числі!!! Здоров'я всім Вам!" "Здоров'я малюка", "Вітаю! Щастя і здоров'я дитині та батькам!", "Вітаю Вас і вашу батьківщину з цим щасливим днем", " Вітаю! Нехай дитинка росте міцним і здоровим на радість батькам, і нехай Господь береже вас і благословить малюка і всю сім'ю", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грузинський холостяк Макацарія так покращав на карантині, що "нареченої" не впізнають.

Як повідомляв Знай. ua, Макацарія показав кращі "хлібні місця" для розваг холостяків.

Також Знай. ua писав, що грузинський холостяк Макацарія знайшов собі нову розвагу, і це не дівчата.