Актори студії "Квартал 95" показали, як працює дівчина за викликом під прикриттям на карантині. Останнім часом до послуг "секс по телефону" додались випити каву по телефону і сходити в кіно по телефону. Комедійний відеосюжет опублікували на офіційній сторінці у Іnstagram.

"Під час самоізоляції багато людей скучили за своєю роботою, але деякі працювали підпільно", - поартував Юрій Ткач.

Комедійна акторка студії вийшла на сцену у білому халаті і пожартувала, що вирішила скоритсатись послугою "підвези лікаря", яка була актуальною в Україні під час карантину. Насправді ж Олена грала роль дівчини за викликом під прикриттям на карантині

"Ну карантин, заходи безпеки, ми тепер обслуговуємо клієнтів лише через скло", - сказала Кравець і присунула скляну ширму до клієнта.

Дівчина за викликом наказала клієнту звільнити груди, але не рукою, а ліктем, бо зараз все рекомендують робити ліктем, аби зайвий раз не наражати на небезпеку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" під покровом ночі видала таємницю та долучила до цього доньку - "Секрети приватного життя".

Як повідомляв Знай.uа Кравець з "Квартал 95" нарешті засвітила чоловіка і батька своїх дівчаток.

Знай.uа писав, 17-річна донька Кравець з 95 Кварталу показала ідеальне тіло і затьмарила красою навіть захід.