Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з фільму від режисера Германа Ненова, заінтригувавши новинкою - фільмом про стосунки на карантині через коронавірус COVID-19, прем'єра якого запланована на 11 червня. Так, артистка позувала на фото в розкішному платті кольору фуксії, танцюючи на кухні з красенем-інкогніто, особистість якого, напевно, буде розкрита в самій картині.

До великої прем'єри залишилося 3 дні! Коли ми повністю віддаємо себе духові танцю, він стає молитвою поділилася емоціями Могилевська.

Фолловери не пройшли повз: "Хіба це молитва?Це більше схоже на прелюдію до сексу😁", "Обожнюю Вас і все, що Ви робите!!! Ви унікальна!!! Успіхів Вам у всіх Ваших справах!!! 💙💙💙", "Чудово як же красиво Наталія ,чекаємо 👏👏👏👍💖", "Я танцювала чи покохала чи завелася 😉", "Ви як завжди чарівна❤️🔥", "Як гарно сказано".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".