Микола Басков - популярний російський естрадний і оперний співак. Знаменитість обожнює тішити шанувальників новими постами у своєму Instagram. Нещодавно 43-річний артист вирішив згадати молодість, показавши, як виглядав у віці 28 років. Микола був справжнім мачо і разбивателем жіночих сердець, що стає зрозуміло з одного тільки погляду на його шовкову яскраво-помаранчеву сорочку, пронизливі очі і густу копицю волосся на голові.

Фотоархів 🙈 Як молоді ми були, як щиро любили, як вірили в себе!!! поділився спогадами Басков

Фолловери не пройшли повз, розділившись на два табори: "Носик зроблено супер👏👏👏 точений!!! Браво хірургу👏👏👏", "він Ніколи таким не був, підмалювали, жирок прибрали! Завжди був повним! Фотошоп!!!", "Ален Делон🔥🔥🔥", "Етіть колотіть 😍😍😍 Коля!!! 🙏", "Ну хороший 👍🏼👍🏼👍🏼прям картини з тебе писати 😘", "Да годі, Колька чи ти це 😳", "Просто чудовий, красень, принц, блондин наш російський, взу", "Дуже гарний🌹", "Кен для барбі😀", "Не схожий😁".

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров показав дивне відео зі святкування дня народження.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Філіп Кіркоров негайно звернувся до фанатів.

Також Знай.uа писав, що Басков відкрито запропонував Кіркорову свої послуги.